©2016
©2017
Voorbeelden Profielfoto's
FotoBERG010.NL

Profiel foto’s zijn waarschijnlijk de belangrijkste foto’s van je leven. De beslissing bij een sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor een gesprek hangt hiervan af. In een oog opslag moet de persoon op de foto vriendelijk, betrouwbaar en competent zijn. De eerste indruk is bepalend en dat geldt net zo goed in andere situaties.

 

Het is zeer belangrijk om op details te letten, daarom is het beter om deze taak aan een professional over te laten, zoals wij.

 

Profiel foto’s maken wij zonder afspraak en op afspraak.

 

 

Standaard profiel foto’s € 30,-

Er worden meerdere opnamen gemaakt., eventueel met verschillende achtergronden. De opnamen zijn en blijven puur natuur er worden geen digitale Photoshop correcties toegepast.

Het fotograferen neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

 

 

 

Glamour profiel foto’s € 75,-

NIEUW bij ons zijn de glamour profiel foto’s waarbij wij je make up doen en je haar wordt gedaan. Deze manier van profiel foto’s doen wij enkel op afspraak en voor als nog alleen op zaterdag. Voor de volledigheid maken wij zonder meerprijs ook een set officiële pasfoto’s. Het afdrukken van 4 pasfoto’s, kost € 5,- extra, zo ook online verlengen rijbewijs, kost € 5,- extra. Het fotograferen inclusief make up en haar neemt ongeveer 1 uur in beslag.

 

- Er worden meerdere opnamen gemaakt

- U kunt meerdere opnamen kiezen, minimaal 6.

- Kleine digitale correcties

- Grotere correcties op prijs aanvraag

- Foto’s zijn voor meerdere doeleinden geschikt

 

 

Wij versturen de hoge resolutie foto’s via www.wetransfer.com waarbij u de bestanden in volledige grote kunt downloaden. De bestanden kunnen ook direct worden afgedrukt van formaat 10x15cm t/m 30x45cm. Voor prijzen klik hier.

 

 

 

Ook mogelijk alleen Glamour pasfoto’s

Make up, haar, 4 pasfoto’s en digitaal bestand € 50,-

Online verlengen rijbewijs € 5,- extra

Alleen op afspraak en alleen op zaterdag

Neemt ongeveer 45 minuten in beslag

©2019